12.6.07

Ευχαριστήρια Δήλωση του Νομάρχη Βεροίας κ. Καραπαναγιωτίδη

Η Ημαθία έδωσε το παράδειγμα! Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο εμπειρίες και γνώση για τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης της Ημαθίας, στην καρδιά της Ευρώπης των πολιτών.
Ήταν μια χειροπιαστή ευρωπαϊκή εμπειρία για το Νομάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και τους Δημάρχους του Νομού, που όλοι μαζί, σαν μία γροθιά, μέσα στο κέντρο των αποφάσεων και εξελίξεων, συζητήσαμε και ενημερωθήκαμε από τους πλέον αρμόδιους σε τομείς που έχουν να κάνουν με το μέλλον της περιοχής μας: την περιφερειακή και την αγροτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σημεία άξια αναφοράς, το εξαιρετικά πολιτισμένο κλίμα, η άρτια οργάνωση, οι τέλειες υποδομές, το θετικό τελικό αποτέλεσμα.
Το τριήμερο στις Βρυξέλλες μάς έκανε όλους σοφότερους. Δείξαμε ότι η Ημαθία τραβάει μπροστά πιο ενωμένη και πιο δυνατή από ποτέ, αξιοποιώντας τα δικά της παιδιά.
Ως Νομάρχης Ημαθίας, συγχαίρω και ευχαριστώ από καρδιάς τον Ευρωβουλευτή μας Γιώργο Παπαστάμκο, άξιο Ημαθιώτη και εξέχοντα Ευρωπαίο, καθώς και τους συνεργάτες του, για την όλη οργάνωση.
Η επόμενη μέρα είναι όλους εμάς ημέρα ευθύνης για τη συνέχιση της προσπάθειας, προς όφελος της Ημαθίας και των πολιτών της.